دوره 20 (1403)
دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = سرخکردن
تعداد مقالات: 1
اثر آرد ذرت بر ویژگیهای کیفی ناگت میگوی سرخشده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآمادهسازی
دوره 8، شماره 4 ، دی 1391