اثر نانوفیبر سلولز و کربوکسی‌متیل سلولز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و اندازه ذرات مایونز کم‌چربی

لاله گلچوبی؛ مزدک علیمی؛ حسین یوسفی

دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، ، صفحه 446-457

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.50555

چکیده
  نانوفیبر سلولز (NFC) پلیمر خطی D-گلوکز با مناطق کریستالی و آمورف می‌باشد که به‌صورت توأم با کربوکسی متیل سلولز CMC)) به میزان 0% تا 1% با هدف بهبود خصوصیات رئولوژیکی مایونز کم‌چربی (30% روغن) استفاده گردید. پس از تهیه 5 تیمار، آزمون ویسکوزیته ظاهری روی آنها انجام شد. سپس 3 نمونه منتخب تحت آزمون‌های رئولوژیکی، تعیین اندازه ذرات و میکروسکوپ ...  بیشتر

نانوکمپلکس کازئینات ـ پکتین: بررسی طیف سنجی فروسرخ، مورفولوژی، ویژگی های فیزیکی و رفتار جریانی پایا

ساجده بهرانی؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار؛ محمود صوتی خیابانی

دوره 9، شماره 1 ، فروردین 1392

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v9i1.22976

چکیده
  یکی از کاربردهای نانو فناوری در زمینه علوم غذایی و دارویی، درون پوشانی (انکپسولاسیون) ترکیبات زیست فعال و تولید سیستم های نانوحامل به منظور غنی سازی و تولید مواد غذایی فراسودمند می باشد. نانوحامل ها با استفاده از بیوپلیمرها (پروتئین ها و پلی ساکارید ها) و یا ترکیبات بر پایه لیپید تولید می شوند. در این تحقیق، تولید و ویژگی های نانوکمپلکس ...  بیشتر