دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = نان بربری
تعداد مقالات: 4
اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگیهای کیفی نان بربری نیمپز منجمد
دوره 14، شماره 2 ، خرداد و تیر 1397، ، صفحه 359-369
چکیده
با آگاهی از مضرات افزودنیهای شیمیایی تمایل برای مصرف افزودنیهای طبیعی افزایش یافته است. این پژوهش با هدف معرفی صمغهای بومی ایران بهعنوان یک افزودنی طبیعی در بهبود کیفیت نان بربری نیمپز منجمد ... بیشتراثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیمپز منجمد
دوره 11، شماره 5 ، آذر و دی 1394، ، صفحه 508-520
چکیده
با توجه به گرایش جامعه به مصرف نان تازه و مشکلات اقتصادی بهوجود آمده دراثر بیاتی سریع نان بربری، ضرورری است که از تکنولوژیهای جدید استفاده شود. در چند سال گذشته صنعت نانوایی با استفاده از تکنولوژی ... بیشترتأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان بربری
دوره 11، شماره 5 ، آذر و دی 1394، ، صفحه 620-630
چکیده
هر ایرانی سالانه حدود 150 کیلوگرم نان مصرف میکند، اما کیفیت پایین و ماندگاری کم، ضایعات 30 درصدی نانهای سنتی را سبب میشود. هدف از این تحقیق بررسی تأثیر افزودن پودر و عصاره مالت ذرت بر بافت، حجم مخصوص، ... بیشترکاربرد پردازش تصویر در مطالعه تأثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنیشده با سویا
دوره 9، شماره 4 ، دی 1392