دوره 20 (1403)
دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = قارچ
تعداد مقالات: 2
افزایش ماندگاری قارچ تکمهای با اسانس خوشاریزه و بستهبندی نانوکامپوزیت پلی اتیلن-رس
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، ، صفحه 315-328
چکیده
در این پژوهش، ویژگیهای کمی و کیفی قارچ تکمهای در دمای 4 درجه سانتیگراد طی 35 روز نگهداری در بستهبندیهای پلیاتیلن و نانوکامپوزیت پلیاتیلن-رس 5 درصد در ترکیب با اسانس خوشاریزه در سه غلظت 0، 50 و 100 میکرولیتر در لیتر بررسی شد. ارزیابی صفاتی ازقبیل کاهش وزن، سفتی بافت، نشت الکترولیت و محتوی مالون دیآلدیید، ... بیشترمطالعه اثر اسید سیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره ی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)
دوره 9، شماره 2 ، تیر 1392