پیش بینی تأثیر اجزاء موجود در شیر خام بر بازیافت و استخراج ژنوم ویروس‌های روده ای با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی و استنتاج فازی-عصبی تطابقی (ANFIS)

محمود صادقی؛ مسعود یاورمنش؛ مصطفی شهیدی نوقابی

دوره 10، شماره 2 ، تیر 1393

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v10i2.37822

چکیده
  در میان مواد غذایی که می‌تواند به‌صورت بالقوه ناقل ویروس‌های بیماری‌زا باشد، شیر خام قرار دارد. بر همین اساس نحوه قرارگیری ویروس‌های بیماری‌زا در شیرخام به‌شدت وابسته به حضور ترکیبات شیر بوده و دستیابی به هرگونه روش جهت استخراج و بازیافت ویروس‌ها و ژنوم آن‌ها از شیر خام وابسته به شناسایی رفتار دقیق این ترکیبات در برابر ویروس‌ها ...  بیشتر