دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = حلال
تعداد مقالات: 3
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی موسیلاژ بامیه و مقایسه کارآیی استخراج دو روش حلال و فوق بحرانی
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، ، صفحه 379-392
چکیده
خواص درمانی بامیه از پلیساکاریدهای موجود در غلاف میباشد که قسمت اعظم آن در بخش لزجی گیاه وجود دارد و موسیلاژ خوانده میشود. بخش اعظم موسیلاژ از کربوهیدراتها تشکیل شده است و خاصیت اصلی آن در مواجه ... بیشتراثر حلالهای مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتیاکسیدانی عصاره میوه زغال اخته
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، ، صفحه 517-527
چکیده
میوه زغال اخته به دلیل داشتن ترکیبات ارزشمند فراوانی مانند ترکیبات فنولی، منبع خوبی از آنتیاکسیدانهای طبیعی است و میتواند بهعنوان گیاه دارویی در درمان بسیاری از بیماریها مورد استفاده قرار گیرد. ... بیشتربررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته
دوره 10، شماره 2 ، تیر 1393