دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = شمارش کلی
تعداد مقالات: 2
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتیاکسیدانی چهار رقم آلبالو خشکشده بهروش اسمزی
دوره 10، شماره 4 ، دی 1393، ، صفحه 363-374
چکیده
آلبالو از محصولات باغی مهم ایران است که مصرف آن بهصورت تازه و خشکشده متداول میباشد. در این تحقیق بهمنظور بررسی اثر پیشتیمار اسمزی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و میکروبی چهار رقم ... بیشترارزیابی و مقایسه ویژگیهای میکروبی، حسی و پخت اسپاگتیهای تولیدی بهروش قدیمی و مدرن
دوره 10، شماره 3 ، مهر 1393