تأثیر بسته‌های نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا
تأثیر بسته‌های نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا

صلاح فهیمی نیا؛ لطفعلی ناصری

دوره 11، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1394، ، صفحه 88-99

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v11i1.45436

چکیده
  به‌منظور حفظ کیفیت میوه‌ها و افزایش عمر ماندگاری آن‌ها، تحقیقات وسیعی در زمینه روش‌های بسته‌بندی به‌ویژه کاربرد نانومواد در بسته‌بندی صورت گرفته است. با در نظر گرفتن ماندگاری پایین میوه آلو، در ...  بیشتر