دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = صمغ دانه قدومه شیرازی
تعداد مقالات: 2
مطالعه اثر ساکارز و لاکتوز بر ویژگیهای رئولوژیکی صمغ دانه قدومه شیرازی در ناحیه رقیق
دوره 13، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1396، ، صفحه 144-155
چکیده
امروزه تقاضا برای هیدروکلوئیدها نه تنها بهمنظور بهبود خواص رئولوژیکی مواد غذایی، بلکه جهت حفظ ویژگیهای آنها تحتتأثیر افزودنیهای غذایی افزایش یافته است. در این مطالعه ویژگیهای ناحیه ... بیشترمطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum)
دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، ، صفحه 116-128