دوره 20 (1403)
دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = ماکروویو
تعداد مقالات: 2
آنالیز انرژی و اکسرژی در خشک کردن ورقههای پرتقال با روش اهمیک
دوره 16، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1399، ، صفحه 1-13
چکیده
در این تحقیق آنالیز انرژی و اکسرژی در خشککن ماکروویو برای خشک کردن برشهای پرتقال بررسی شده است که برای این تحقیق ابتدا پرتقالها بهصورت برشهای با ضخامت 4 میلیمتر بریده شده سپس با روش اهمیک در زمانهای پیش تیمار 3، 5 و 7 دقیقه در ولتاژهای 30،50 و 70 ولت تحت پیش تیمار اهمیک قرار گرفتند. سپس نمونهها در سه تکرار با استفاده از خشککن ... بیشترمقایسه تاثیر زمان و روش استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتیاکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران
دوره 13، شماره 2 ، خرداد و تیر 1396، ، صفحه 273-281