بررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلی‌اتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو

لادن رحیمی؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان نیا

دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 79-87

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i1.30485

چکیده
  نرم‌کننده ها (پلاستی‌سایزرها) از جملۀ مواد افزودنی مورداستفاده در پلاستیک‌ها هستند که می‌توانند به‌طور بالقوه طی نگهداری مواد غذایی در بسته‌بندی‌های پلاستیکی، به مواد غذایی مهاجرت کرده و مشکلاتی را در ایمنی و کیفیت حسی مواد غذایی ایجاد کنند. استرهای فتالات از جملۀ این نرم کننده‎ها هستند که در تولید پلی‌اتیلن ترفتالات (PET) به‌کار ...  بیشتر

بررسی اثر فیلم‌های پلی‌اولفینی حاوی آلفا-توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرة سنتی نگهداری‌شده در یخچال

لیلا خواجه وندی؛ مجید جوانمرد؛ محمدرضا اسحاقی

دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 127-138

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i1.35993

چکیده
  کاربرد آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی به‌جای انواع سنتزی در مطالعات اخیر بسیار موردتوجه قرار گرفته است. هدف از این تحقیق بررسی عملکرد فیلم‌های پلیمری پوشانده‌شده با آلفا-توکوفرول در جلوگیری از اکسایش چربی در کره بود. محلول اتانولی آلفا-توکوفرول با سه غلظت متفاوت (1/0%، 15/0%، 2/0%) بر روی سطح فیلم‌های پلی‌اتیلن با دانسیته پایین (LDPE)3 و پل‌یپروپیلن ...  بیشتر

اثر عصاره رزماری پوشانده‌شده بر فیلم پلیمری (LDPE) در جلوگیری از فساد کره

فائزه تفرشی؛ مجید جوانمرد؛ مریم فهیم دانش

دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، ، صفحه 129-139

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1394i2.47040

چکیده
  بسته‌بندی ضداکسایشی یکی از انواع بسته‌بندی فعال است که در طی نگهداری مواد غذایی با آزاد کردن پاداکسنده (آنتی‌اکسیدان) از فساد اکسایشی چربی جلوگیری می‌کند. درسال‌های اخیر کاربرد پاداکسنده‌های طبیعی به‎جای انواع سنتزی در این نوع بسته‌بندی‌ها موردتوجه قرار گرفته است. هدف از این تحقیق بررسی عملکرد فیلم‌ پلیمری پوشانده‌شده با ...  بیشتر