با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
اندازه‌گیری ویژگی‌های هندسی و مورفولوژیکی مغز پسته با استفاده از ماشین بینایی

سید محمد امام؛ امیرمحمد رضایی پور؛ ابوالفضل فورگی نژاد

دوره 15، شماره 5 ، آذر و دی 1398، ، صفحه 565-575

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v15i4.75995

چکیده
  مغز پسته یکی از مهمترین محصولات صادراتی ایران محسوب می‌شود. بنابراین درجه‌بندی دقیق آن از اهمیت زیادی برخوردار است. این محصول بر اساس استاندارد ملی ایران، با شمارش تعداد پسته در 100 گرم به سه دسته درشت، متوسط و ریز تقسیم می­شود. در این مقاله با استفاده از روش ماشین­بینایی، از تعدای مغز پسته با اندازه و شکل­های کاملاً تصادفی تصویربرداری ...  بیشتر