بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهید‌ه‌شده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشه‌های گرمایی

امید دوستی ایرانی؛ محمودرضا گلزاریان؛ محمدحسین آق خانی؛ حسن صدرنیا

دوره 11، شماره 5 ، آذر و دی 1394، ، صفحه 677-693

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v0i0.37029

چکیده
  هدف از انجام این تحقیق بررسی تغییرات ایجادشده در بافت لهید‌ه سیب در طول زمان می‌باشد. در تصاویر مرئی از شاخص زردی و در تصاویر گرمایی از شاخص دما جهت بررسی تغییرات استفاده شد. نتایج نشان داد که با گذشت زمان از مقدار شاخص زردی بافت لهیده تا حدود 15 روز پس از لهیدگی کاسته شده و بعد از این مرحله روند افزایشی پیدا می‌کند. نتایج حاصل از تصویربرداری ...  بیشتر