با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
شیمی مواد غذایی
حفظ کیفیت اورلاندو تانجلو طی انبار با کاربرد قبل از برداشت ملاتونین و پس از برداشت پوشش زانتان

سکینه ملایی محمد آبادی؛ سمیه رستگار

دوره 20، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1403، ، صفحه 49-64

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2024.87553.1324

چکیده
  این مطالعه با هدف تعیین تأثیر محلول‌پاشی قبل از برداشت ملاتونین و غوطه‌وری پس از برداشت صمغ زانتان بر کیفیت پس از برداشت میوه نارنگی Orlando tangelo  انجام شد. پس از انتخاب درختان مناسب و یکنواخت، محلول‌پاشی ملاتونین در سه غلظت0 میکرومولار 100 میکرومولار و 200 میکرومولار انجام شد. محلول‌پاشی یک ماه قبل از برداشت انجام شد و سه بار در فواصل ...  بیشتر