با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
ارزیابی کیفی برگر شتر با استفاده از تجزیه و تحلیل مولفه اصلی

فاطمه حیدری؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ محبت محبی

دوره 14، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1397، ، صفحه 139-146

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v0i0.65293

چکیده
  در این تحقیق، گوشت شتر در نسبت­های مختلف (صفر، 25، 50، 75 و 100) جایگزین گوشت گاو موجود در فرمولاسیون برگر شد. تجزیه و تحلیل مولفه اصلی (PCA) برای درک هر چه بیشتر شباهت­ها و تفاوت­ها میان متغیرهای کیفی ارزیابی شده در 35 نمونه برگر انجام شده است. منحنی امتیاز، تحلیل مولفه­های اصلی را برای مجموعه داده­های حاصل از اندازه­گیری متغیرهای ...  بیشتر