تأثیر پوشش کیتوزان حاوی عصاره علف‌ لیمو بر کیفیت برش میوه "بِه"آبگیری شده در طول دوره نگهداری

آتوسا عصارزادگان؛ محمد فاضل

دوره 15، شماره 2 ، خرداد و تیر 1398، ، صفحه 281-296

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v15i2.75163

چکیده
  عوامل مخرب میکروبی، شیمیایی و مکانیکی منجر به کاهش عمر مفید برش‌های میوه بِه می‌گردد. بدین منظور از پوشش کیتوزان، عصاره علف‌لیمو و پیش تیمار بلانچینگ و آبگیری اسمزی استفاده شد.هدف از این مطالعه بررسی تأثیر پوشش کیتوزان حاوی عصاره علف لیمو بر روی ماندگاری برش‌های میوه بِه آبگیری شده است. پس از بلانچ کردن نمونه، به‌ترتیب فرآیند آبگیری ...  بیشتر