با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
تشخیص اختصاصی آفلاتوکسین G1 بر مبنای رنگ‌سنجی آپتاسنسور به‌وسیله سوسپانسیون نانو ذرات طلا شده

آرزو هاشم نیا؛ وحید حکیم زاده

دوره 15، شماره 4 ، مهر و آبان 1398، ، صفحه 433-439

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v15i4.70900

چکیده
  آفلاتوکسین‌ها سموم قارچی طبیعی هستند که از گونه‌های قارچ آسپرژیلوس مانند آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس پارازیتیکوس نشات می‌گیرند. این سموم اگر از راه مواد خوراکی وارد بدن شوند می‌توانند سرطان‌زا باشند. روش­های تشخیصی متفاوتی برای آفلاتوکسین وجود دارد که زمان­بر و پرهزینه می‌باشد. روش آپتاسنسورهای رنگ‌سنجی به‌وسیله نانو ...  بیشتر