مقایسه اثر ضدقارچی عصاره و روغن سیاهدانه با ایمازالیل بر دو رقم سیب انباری

سودابه عین افشار

دوره 15، شماره 4 ، مهر و آبان 1398، ، صفحه 507-516

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v15i2.77650

چکیده
  در این پژوهش اثر نگهدارندگی عصاره و روغن سیاهدانه به‌عنوان یک ماده ضدمیکروب طبیعی با قارچ­کش ایمازالیل در دو رقم سیب رد و گلدن دلیشس مقایسه شد. روغن سیاهدانه و عصاره آن به روش استخراج با حلال استخراج گردیدند و در دو غلظت 1/0 و 2/0 درصد بر دو رقم سیب رد و گلدن دلیشس محلول‌پاشی شدند. سیب­ها به‌همراه نمونه­های شاهد (نمونه حاوی ایمازالیل ...  بیشتر