با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
تعیین تاریخ انقضاء روغن‌های خوراکی مبنی بر تغییر رنگ طی فرآیند اکسایش: کاربرد تحلیل تصویر رقمی و آنالیز افتراقی خطی طی اکسایش اولیه و ثانویه

الگا عظیمی؛ محبت محبی؛ رضا فرهوش؛ مهدی سعادتمند طرزجان

دوره 15، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1398، ، صفحه 145-158

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1396i0.70907

چکیده
  تشخیص وضعیت انقضا (سالم و تند شده) روغن‌های گیاهی خوراکی به‌خاطر محصولات اولیه و ثانویه اکسیداسیون حائز اهمیت است. بنابراین بررسی کیفیت و سلامت روغن‌های خوراکی بسیار مهم است. بر اساس گزارشات و آزمایشات تجربی رنگ روغن طی اکسیداسیون تغییر می‌کند. پژوهش حاضر به شرح بررسی انجام شده توسط پردازش تصویر و تحلیل تفکیک خطی (LDA) برای طبقه‌بندی ...  بیشتر