پیش‌بینی تغییرات خواص فیزیولوژی در گلابی‌های تحت بارگذاری خارجی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی: بخش 1: بارگذاری استاتیکی

محسن آزادبخت؛ محمد واحدی ترشیزی؛ محمدجواد محمودی

دوره 16، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1399، ، صفحه 63-85

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v16i3.82445

چکیده
  در این مقاله به بررسی اثر نیروی بارگذاری و دوره انبارداری بر میزان محتویات درونی گلابی پرداخته شده است. در این آزمایش گلابی‌ها تحت بارگذاری شبه استاتیکی (لبه نازک-لبه پهن) و دوره‌های انبارداری مختلف (5، 10 و 15 روز) قرار گرفته است. پس از هر دوره انبارداری میزان محتوای فنول کل میوه، آنتی‌اکسیدان و ویتامین C میوه مورد بررسی قرار گرفت. در ...  بیشتر