بهینه‌یابی تأثیر پارامترهای عملیاتی بر کاهش کلسترول خامه به‌وسیله بتاسیکلودکسترین به‌روش سطح پاسخ

میترا منصوری بنی؛ وحید سماواتی؛ مرضیه بلندی

دوره 16، شماره 4 ، مهر و آبان 1399، ، صفحه 423-435

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v16i4.81186

چکیده
  در این مطالعه بهینه‌یابی تأثیر پارامترهای عملیاتی برکاهش کلسترول خامه توسط بتاسیکلودکسترین موردبررسی قرار گرفت و با آنالیز پارامترهای مؤثرعملیاتی شامل غلظت بتاسیکلودکسترین (5/1،0، 5/1%) و دمای اختلاط (10، 30، 50 درجه سانتی‌گراد) و زمان اختلاط (5، 15، 25 دقیقه) شرایط عملیاتی بهینه برای دستیابی به فرآیندی با راندمان بالا بررسی گردید و از طراحی ...  بیشتر