دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = پریبیوتیک
تعداد مقالات: 3
تولید شیر شتر پروبیوتیک غنیسازیشده با پودر پوست انار
دوره 16، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1399، ، صفحه 123-132
چکیده
در این مطالعه، از باکتری پروبیوتیک Lactobacillus acidophilus با درصدهای مختلف پودر پوست انار (صفر، 5/0، 1 ، 5/1 و 2 درصد) برای تولید یک نوشیدنی فراسودمند مبتنی بر شیر شتر استفاده شد. خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی ... بیشتربهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانسگلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آبپنیر و اینولین
دوره 11، شماره 4 ، مهر و آبان 1394، ، صفحه 445-457
چکیده
اثر افزودنیهای مختلف (اینولین بهعنوان پریبیوتیک، پودر آبپنیر، آنزیم آسپاراژیناز و ترانسگلوتامیناز) بر ویژگیهای فارینوگرافی و اکستنسوگرافی دو نوع آرد (قوی و ضعیف) گندم با استفاده از طرح موردمطالعه ... بیشتراثر پریبیوتیکها بر تولید ترکیبات ضدمیکروبی از لاکتوباسیلوسها علیه پروتئوس میرابیلیس (سویه ATCC 7002 و سویه PTCC 1076)
دوره 11، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1394، ، صفحه 41-47