مهندسی مواد غذایی
اثر شرایط خشک‌کردن کف‌پوشی بر خصوصیات فیزیکی و رفتار بازجذب آب پودر قارچ

سعید نجات دارابی؛ محبت محبی

دوره 17، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1400، ، صفحه 1-16

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2020.40076.0

چکیده
  این پژوهش با هدف بررسی شرایط خشک‌کردن بر خصوصیات فیزیکی و بازجذب آب پودر قارچ دکمه‌ای که با روش خشک‌کردن کف‌پوشی انجام شده است. خصوصیات فیزیکی پودر قارچ شامل: مقدار رطوبت، فعالیت آبی، قابلیت جذب آب، اندازه ذرات، جریان‌پذیری و پیوستگی، زاویه ریپوز و دمای گذار شیشه‌ای بررسی گردید. دمای خشک‌کردن اثر معناداری (05/0>P) بر اکثریت خصوصیات ...  بیشتر