ویژگی ضدمیکروبی اولئورزین لیکوپن روی برخی پاتوژن‌های غذایی

آزاده رنجبر ندامانی؛ الهام رنجبر ندامانی

دوره 12، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1395، ، صفحه 382-387

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v12i3.50061

چکیده
  هدف از انجام این تحقیق، مطالعه فعالیت ضدمیکروبی اولئورزین لیکوپن پوست گوجه‌فرنگی در برابر Pseudomonas aeruginosa، Escherichia coli، Staphylococcus ureuse، Salmonella typhi ، L. monocytogenes ، Bacillus cereus، Bacillus licheniformis بود. الئورزین از پوست گوجه‌فرنگی استخراج شد. مقدار لیکوپن با اسپکتروفتومتر اندازه‌گیری شد. اولئورزین حاوی g100/mg 2321 لیکوپن، به‌روش رقیق‌سازی میکرو، از غلظت ...  بیشتر