اثر اولتراسوند حمام و پروب در ترکیب با محلول‌های آب‌نمک و آب‌نمک-پلی‌فسفات بر خواص کیفی و بافتی گوشت گاو

محمدحسین نایلی؛ رضا اسماعیل زاده کناری

دوره 13، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1396، ، صفحه 117-130

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1396i13.63782

چکیده
  تکنیک‌های مختلف مکانیکی، آنزیمی و شیمیایی برای بهبود کیفیت گوشت استفاده می‌شود. چنین تکنیک‌هایی معایبی مانند زمان­‌بر بودن و آسیب رساندن به شاخص‌های کیفی گوشت دارند. اولتراسوند به‌عنوان یک روش مؤثر برای اصلاح خواص تکنولوژیکی و ترد کردن گوشت استفاده می‌شود. نمونه‌های گوشت (از قسمت قلوه­گاه) درون محلول نمکی یا مخلوطی از محلول ...  بیشتر