تأثیر پوشش خوراکی ترکیبی بر پایه صمغ کتیرا و آلوئه‌ورا بر کیفیت پس از برداشت توت‌فرنگی طی انبارداری

آریو امامی فر؛ سودابه باوایسی

دوره 13، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1396، ، صفحه 39-54

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1396i3.62317

چکیده
  اثرپوشش ترکیبی بر پایه ژل آلوئه‎‌ورا و ژل کتیرا بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی توت‌فرنگی تازه طی 20 روز انبارداری (دمای یک درجه سانتی‌گراد و رطوبت نسبی 95 درصد) در مقایسه با نمونه بدون پوشش ارزیابی گردید. پوشش‌ها با مخلوط کردن محلول ژل آلوئه‌ورا رقیق‌شده (به‌نسبت 1:3 وزنی حجمی در آب مقطر) و ژل کتیرا (با غلظت 6/0 درصد وزنی  ...  بیشتر