ارزیابی فاکتورهای مؤثر در تشکیل نانولیپوزوم‌های حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ

سمیرا تیزچنگ؛ محمود صوتی خیابانی؛ رضا رضایی مکرم

دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، ، صفحه 171-180

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1394i2.47081

چکیده
  نایسین کاربردهای متعددی به‌عنوان یک نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی ازجمله محصولات لبنی، غذاهای کنسروشده، شیر و پنیرهای فرآیندشده دارد. مطالعات نشان داده است، استفاده از نایسین به‌صورت آزاد در مواد غذایی به‌دلیل واکنش این ماده با اجزای مواد غذایی و تجزیه پروتئولیتیک باعث کاهش فعالیت ضدمیکروبی آن می‌گردد. انکپسولاسیون پپتیدهای ...  بیشتر