مهندسی مواد غذایی
ریز پوشانی چند لایه لیمونن بر پایه جذب الکترواستاتیک و ارزیابی رهایش آن تحت شرایط شبیه‌سازی‌شده دهان

محمد خلیلیان موحد؛ محبت محبی؛ شارلوت سیندینگ

دوره 19، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1402، ، صفحه 43-56

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2021.72290.1090

چکیده
  در این پژوهش از روش جذب لایه­به­لایه پلی الکترولیت‌های ایزوله پروتئین سویا و نشاسته اصلاح‌شده برای تولید میکروکپسول محتوی لیمونن استفاده شد. ویژگی‌های مورفولوژیکی و ساختاری میکروکپسول‌های تولیدی بررسی گردید. میزان رهایش لیمونن از میکروکپسول‌های تولید شده به‌صورت دو و شش لایه در شرایط دهان مصنوعی در شرایط تنش برشی مختلف ...  بیشتر