اثر فرایند اولتراسوند بر استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی بخش های مختلف گردو
اثر فرایند اولتراسوند بر استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی بخش های مختلف گردو

سیدحمیدرضا Ziaolhagh؛ سیما زارع

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اردیبهشت 1401

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.2021.72602.1114

چکیده
  گردو از نظر تغذیه، دارای ارزش غذایی بالایی است که برای سلامت انسان ضروری است. ترکیب‌های فنلی خواص سودمندی از جمله خاصیت ضدسرطانی دارند و از فعالیت میکروبی جلوگیری می‌کنند. استخراج به کمک امواج فراصوت ...  بیشتر