شناسایی آلودگی‌های قارچی رب گوجه‌فرنگی فله در سردخانه

امیرحسین الهامی راد؛ فخری شهیدی

دوره 1، شماره 1 ، فروردین 1384

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1i1.208

چکیده
  در رب فله‌ای که در اغلب کارخانه‌های داخل به‌صورت کنسانتره (بابریکس 40-35) تولید می‌شود سطح آلودگی قارچی محصول بالاست. چرا که رب تولیدشده بلافاصله پس از تغلیظ، در شرایط غیراسپتیک در داخل بشکه به‎صورت فله پر شده و عملیات سالم‌سازی حرارتی بر روی آن انجام نمی‌شود. چنین محصولاتی برحسب امکانات کارخانه و شرایط تولید ممکن است به سردخانه ...  بیشتر