مهندسی مواد غذایی
شبیه‌سازی انتقال جرم مغزهای پسته با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) در حین خشک‌کردن بسترسیال

بهداد شدیدی؛ رضا امیری چایجان

دوره 17، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1400، ، صفحه 103-119

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2021.70119.1038

چکیده
  خشک‌‎کردن مواد غذایی می‌تواند ماندگاری آن را افزایش داده و موجب کاهش هزینه حمل‌و‌نقل و نگهداری آن شود. قانون دوم فیک معمولاً برای ارزیابی فرآیندهای انتقال جرم در فرآیند خشک‌کردن به‌روش استاندارد مورداستفاده قرار می‌گیرد و براساس بسیاری از فرضیات است. درک معنای انتقال جرم در محصولات می‌تواند روند خشک‌شدن و کیفیت محصول را بهبود ...  بیشتر