با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد

صدیقه یزدان پناه؛ سارا محمدی؛ امیرحسین الهامی راد

دوره 18، شماره 2 ، خرداد و تیر 1401، ، صفحه 367-382

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2021.70990.1063

چکیده
  چای سفید در بین انواع چای، به‌عنوان یک ترکیب جدید، حاوی دامنه وسیعی از ترکیبات فنلی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی است. در این مطالعه ابتدا عصاره آبی چای سفید استخراج شد و روغن کنجد با استفاده از پرس سرد تولید گردید. در مرحله بعد، شش نمونه شامل نمونه روغن کنجد (نمونه شاهد)، روغن کنجد حاوی عصاره چای سفید، روغن کنجد حاوی عصاره چای سفید و ...  بیشتر