با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
شیمی مواد غذایی
اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی غنی‌شده با روغن دانه انار بر کیفیت لیموترش مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia)

محبوبه محمدی؛ سهیلا آقایی درگیری؛ سمیه رستگار

دوره 19، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1402، ، صفحه 79-94

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2023.82418.1257

چکیده
  استفاده از پوشش‌ها به عنوان راهکاری موثر برای بهبود عمر میوه و کیفیت آنها مورد توجه قرار گرفته است. در این تحقیق، افزایش عمر ماندگاری میوه‌های لیمو ترش مکزیکن لایم Citrus aurantifolia cv. Mexican lime)) با پوشش صمغ فارسی و روغن دانه انار بررسی شد. ترکیبات مختلف لیموترش با پوشش صمغ فارسی و روغن دانه انار با غلظت‌های مختلف (صفر (کنترل)، 5/0 درصد و 1 درصد ...  بیشتر