با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
فناوری مواد غذایی
"مروری بر استفاده از ریز جلبکها به‌عنوان حسگرهای زیستی برای شناسایی آلایندههای زیست‌محیطی و بستهبندیهای هوشمند مواد غذایی"

بهاره نوروزی

دوره 20، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1403، ، صفحه 165-181

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2023.81939.1250

چکیده
  بسته‌بندی هوشمند مواد غذایی به‌عنوان یک فناوری جدید می‌تواند کیفیت و ایمنی مواد غذایی را در طول زمان ماندگاری حفظ کند. این فناوری از حسگرهایی استفاده می‌کندکه در بسته‌بندی بکار رفته و تغییرات فیزیولوژیکی مواد غذایی (به‌دلیل تخریب میکروبی و شیمیایی) را تشخیص می‌دهد. این حسگرها، معمولاً اطلاعاتی را ارائه می‌دهند که به راحتی توسط ...  بیشتر