با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
زیست فناوری مواد غذایی
ارزیابی اثرات ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی فیلم تهیه شده از صمغ دانه مرو حاوی نانوامولسیون اسانس برگ بو (Laurus nobilis)

حدیث تقواطلب؛ درنوش جعفرپور

دوره 20، شماره 5 ، آذر و دی 1403، ، صفحه 607-620

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2024.88064.1332

چکیده
  در سال‌های اخیر افزودن نگهدارنده‌های شیمیایی باعث ایجاد بیماری‌های بسیاری شده است. همچنین بسیاری از مصرف‌کنندگان نگران استفاده از مواد مصنوعی برای حفظ کیفیت و ایمنی غذا هستند. از این رو، این مطالعه با هدف تولید یک نوع فیلم فعال بر پایه صمغ دانه مرو حاوی اسانس و نانوامولسیون اسانس برگ بو انجام شد. پس از تهیه اسانس برگ بو، نانوامولسیون ...  بیشتر