%0 Journal Article %T مقایسه تاثیر زمان و روش‌ استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتی‌اکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران %J مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران %I دانشگاه فردوسی مشهد %Z 1735-4161 %A دولت‌آبادی, محمد %A رفتنی امیری, زینب %A اسماعیل زاده کناری, رضا %D 2017 %\ 05/22/2017 %V 13 %N 2 %P 273-281 %! مقایسه تاثیر زمان و روش‌ استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتی‌اکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران %K پوست سبز گردو %K ترکیبات فنولی %K غرقابی %K ماکروویو %K اولتراسوند %K فعالیت آنتی اکسیدانی %R 10.22067/ifstrj.v1395i0.46320 %X در این پژوهش، تاثیر سه منطقه شاهرود، بندر گز و هزار جریب از شمال ایران و سه روش استخراج غرقابی، ماکروویو و اولتراسوند در چهار زمان مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنولی استخراجی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست سبز گردو با آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی مورد بررسی قرار گرفت.برای تعیین معنی‌داربودن تاثیر هر یک از فاکتورها به تنهایی و اثر متقابل آن ها، داده‌ها مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت و سپس میانگین‌ها با استفاده از آزمون دانکن در سطح احتمال(P %U https://ifstrj.um.ac.ir/article_35942_8420f197bc9844465791c818cb89426a.pdf