نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 -
2 آزاد شهر قدس
چکیده
بستهبندی ضداکسایشی یکی از انواع بستهبندی فعال است که در طی نگهداری مواد غذایی با آزاد کردن پاداکسنده (آنتیاکسیدان) از فساد اکسایشی چربی جلوگیری میکند. درسالهای اخیر کاربرد پاداکسندههای طبیعی بهجای انواع سنتزی در این نوع بستهبندیها موردتوجه قرار گرفته است. هدف از این تحقیق بررسی عملکرد فیلم پلیمری پوشاندهشده با عصارهرزماری بهعنوان پاداکسندة طبیعی در جلوگیری از اکسایش چربی در کره بود. عصاره اتانولی رزماری با سه غلظت متفاوت (1/0%، 15/0%، 2/0%) بر روی سطح فیلم پلیاتیلن با دانسیته پایین (LDPE) پوشانده شد. از فیلم فاقد عصاره بهعنوان شاهد استفاده شد. مهاجرت ترکیبات فنلی از سطح فیلمها به اتانول 95% (مادة مشابه چربی) در دمای 4 درجه سانتیگراد در مدت 10 ساعت اندازهگیری شد. با افزایش زمان و غلظت عصاره، مهاجرت به اتانول افزایش یافت (05/0P
کلیدواژهها
ارسال نظر در مورد این مقاله