اسدینژاد، ش.، حبیبی نجفی، م.ب.، رضوی، س.م.ع.، نصیری محلاتی، م.، 1383، تاثیر کنسانتره های پروتئین آب پنیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی.مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی، سال11 ، شماره 4، ص 105-95.
رضوی، س.م.ع., حبیبی نجفی، م.ب., نایب زاده، ک.،1380،. تاثیر جایگزین های لبنی و نوع پایدار کننده بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی بستنی سویا (پاروین)، علوم کشاورزی ایران ، دوره32 , شماره 3، ص624-615.
سازمان ملی استاندارد ایران، غلات و فراورده های آن، روش اندازه گیری رطوبت، شماره 2705، سال 1374.
سازمان ملی استاندارد ایران، بیسکوییت- ویژگیها و روشهای آزمون، اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید غلات و فراورده های آن، شماره 37، اصلاحیه 1، تجدید نظر 6، سال 1378.
سازمان ملی استاندارد ایران، فراورده های لبنی- بستنی و فراورده های یخی شیر، تعیین ماده خشک، شماره 1190، سال 1387.
سقای شهری، ا.، کاراژیان، ح.، محمدی نافچی، ع. ر.، 1393، ویژگی های رئولوژیکی و بافتی بستنی حاوی صمغ دانه شاهی، پژوهش های صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، دوره 24، شماره 2، ص 188-179.
مهدیان، ا.، مظاهری تهرانی، م.، شهیدی، ف.، 1390، بررسی اثر آرد کامل سویا برروی خصوصیات رئولوژیک بستنی ، دوره 8، شماره31، ص 114-107.
Akalın, A. S., Karagözlü, C., Ünal, G., 2008, Rheological properties of reduced-fat and low-fat ice cream containing whey protein isolate and inulin. European Food Research and Technology, 227(3): 889-895.
Alvarez, V., Wolters, C., Vodovotz, Y., Ji, T., 2005, Physical properties of ice cream containing milk protein concentrates. Journal of Dairy Science, 88(3): 862-871.
Arshad, M. U., Anjum, F. M., Zahoor, T., 2007, Nutritional assessment of cookies supplemented with defatted wheat germ. Food chemistry, 102(1): 123-128.
Bahramparvar, M., Stathopoulos, C., 2010, Effect of egg yolk substitution by sweet whey protein concentrate (WPC), on physical properties of Gelato ice cream. International Food Research Journal, 17: 787-793.
Bahramparvar, M., Mazaheri Tehrani, M., 2011, Application and functions of stabilizers in ice cream. Food reviews international, 27(4): 389-407.
Buyck, J., Baer, R., & Choi, J. 2011. Effect of storage temperature on quality of light in full-fat ice cream. Journal of Dairy Science, 94(5), 2213-2219.
Çam, M., Erdoğan, F., Aslan, D., & Dinç, M. 2013. Enrichment of Functional Properties of Ice Cream with Pomegranate By‐products. Journal of food science, 78(10).
Di Criscio, T., Fratianni, A., Mignogna, R., Cinquanta, L., Coppola, R., Sorrentino, E., & Panfili, G. 2010. Production of functional probiotic, prebiotic, and synbiotic ice creams. Journal of Dairy Science, 93(10), 4555-4564.
Dimitri, G., Thomareis A.S., 2007, Texture evaluation of block-type processed cheese as a function of chemical composition and in relation to its apparent viscosity, Journal of Food Engineering, 79: 1364-1373.
Goff, H.D., Jordan W. K., 1989, Action of emulsifiers in promoting fat destabilization during the manufacture of ice cream. Journal of Dairy Science, 72(1):18-29.
Gómez, M., J. González,Oliete, B., 2012, Effect of extruded wheat germ on dough rheology and bread quality. Food and Bioprocess Technology, 5(6): 2409-2418.
Habibi,P., Khodaeyan, F., 2015, Effect of Substituting Grapeseed Oil instead of Milk fat on Physicochemical and Sensory Characteristic of Ice Cream, Iranian Journal of Nutrition Sciences & Food Technology, 10(3): 91-100.
Hassan, H., Afify, A., Basyiony, A., Ahmed, G. T., Ghada, T., 2010. Nutritional and functional properties of defatted wheat protein isolates. Australlian Journal of Basic Applied Science, 4(2): 348-358.
Marshall, R. T., Goff, H. D., Hartel, R. W., 2012, Ice cream: Springer.
Méndez-Velasco, C., Goff, H. D., 2011, Enhancement of fat colloidal interactions for the preparation of ice cream high in unsaturated fat. International dairy journal, 21(8): 540-547.
Sakurai K., Kokubo S., Hakamata K., Tomita M., Yoshida S.,1996, Effect of production conditions on ice cream melting resistance and hardness. Milchwissenschaft, 51(8): 451–454.
Shakeri V., Ghiassi Tarzi B., Ghavami M., 2012, The effects of wheat germ on chemical, sensorial, cooking and microbial properties of Pasta, Iranian Journal of Nutrition Sciences & Food Technology, 7( 3): 89-100.
Soukoulis, C., Chandrinos, I., Tzia, C., 2008, Study of the functionality of selected hydrocolloids and their blends with κ-carrageenan on storage quality of vanilla ice cream. LWT-Food Science and Technology, 41(10): 1816-1827.
Zhu, K., Zhou, H., Qian, H., 2006, Antioxidant and free radical-scavenging activities of wheat germ protein hydrolysates (WGPH) prepared with alcalase. Process Biochemistry, 41(6), 1296-1302.
Send comment about this article