مقاله پژوهشی فارسی

بررسی تأثیرفصل برداشت و شرایط دم آوری بر میزان کل ترکیبات فنولیک چای سبز ایرانی

رضا نصیری راد, محمدحسین حداد خداپرست, امیرحسین الهامی راد, شیوا روفیگری حقیقت
بازدید: 459

بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی

مریم آذری فر, محمدحسین حداد خداپرست, امیرحسین الهامی راد, محمد آرمین
بازدید: 464

اثر آرد ذرت بر ویژگی‎های کیفی ناگت میگوی سرخ‎شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآماده‎سازی

فرشته دهقان نصیری, محبَت محبَی, فریده طباطبایی یزدی, محمدحسین حدادخداپرست
بازدید: 454

بهینه سازی شرایط تولید آرد ماسا

آزاده سعادتمندی, محمد الهی, رضا فرهوش, مهدی کریمی
بازدید: 561

بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی

حسن افشاری جویباری, عسگر فرحناکی, مهسا مجذوبی, غلامرضا مصباحی, مهرداد نیاکوثری
بازدید: 509
بازدید: 462