مقاله پژوهشی فارسی

مطالعه آلودگی کشمش‌های تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچ‌های مولد آفلاتوکسین

المیرا حقیقی, معصومه مهربان, سیدعلی مرتضوی, محبوبه سرابی جماب, ریحانه نوربخش, محمد آرمین
بازدید: 449

بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت

مرجان سلیمان پور, رسول کدخدایی, آرش کوچکی, سیدمحمدعلی رضوی
بازدید: 598

کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد

معصومه بحرینی, محمد باقر حبیبی نجفی, محمدرضا باسامی, مرتضی عباس زادگان
بازدید: 446

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصاره‌ی سبوس برنج

فاطمه رئیسی, محمد حجت الاسلامی, سید هادی رضوی, مهدی بهمن, محمد علی شریعتی
بازدید: 450

بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران

جواد توکلی, محمد حسین حداد خداپرست, رضا اسماعیل زاده کناری, محمود امین لاری, علی شریف
بازدید: 477
بازدید: 561
بازدید: 456