مقاله پژوهشی فارسی

بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی

هاشم رضوی سطوتی, سید علی مرتضوی, منیرالسادات شاكری, شهرام بیرقی طوسی, الهام اسدالهی
بازدید: 608

اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی

پرویز بشیری, محمدحسین حداد خداپرست, ناصر صداقت, فریده طباطیایی یزدی, مهدی نصیری محلاتی
بازدید: 811

پایش فرآیند مالتسازی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

علیرضا قدس‌ولی, محسن مختاریان, حمید بخش آبادی, فاطمه عرب‌عامریان
بازدید: 456

بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت

سارا حسین پور, محمدهادی اسکندری, غلامرضا مصباحی, شهرام شکرفروش, عسگر فرحناکی
بازدید: 516

بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی

اعظم حاج محمدی, جواد کرامت, محمد حجت الاسلامی, هومان مولوی
بازدید: 481

بررسی اثر رقم میوه وپیش تیمار آماده سازی بر خواص کیفی برگه زرد آلو

حسین ابراهیمی, محمد صانعی شریعت-پناهی, سید حمیدرضا ضیاءالحق
بازدید: 481

The Kinetics of Forced Convective Air-drying of Papaya (Carica papaya L.) Slices Pretreated in Osmotic Solution

alireza Youیefi, shahla Khodabakhیh Aghdam, mahdi Pourafیhar Chenar, mahrdad Niakouیari
بازدید: 462

بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss)

آرام بستان, محبت محبی, محمدحسین حداد خداپرست, مهدی وریدی, بیژن ملائكه نیكوئی
بازدید: 679