مقاله پژوهشی فارسی

کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تاثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنی شده با سویا

امیر پورفرزاد, محمدحسین حداد خداپرست, مهدی کریمی, سید علی مرتضوی
بازدید: 642

بررسی تأثیر WPC و آغازگرهای تولید کننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ

احمد احتیاطی, فخری شهیدی, محبت محبّی, مسعود یاورمنش
بازدید: 556

بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به روش سطح پاسخ

نفیسه واحدی, مصطفی مظاهری تهرانی, سید محمدعلی رضوی, رسول کدخدایی
بازدید: 439

طراحی و بهینه یابی سامانه رنگ سنجی نرم افزاری مواد غذایی

حسن غیاثی, شاهرخ جبرائیلی, سید مهدی جعفری, یحیی مقصودلو
بازدید: 492

بررسی اثر پیش تیمار ترکیبی اسمز - فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی

الهه اشراقی, مهدی کاشانی نژاد, یحیی مقصودلو, شهرام بیرقی طوسی, مهران اعلمی
بازدید: 549
بازدید: 453

تاثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو

حامد حسینی, محمد قربانی, علیرضا صادقی ماهونک, یحیی مقصودلو
بازدید: 619

تولید ماست غنی سازی شده با پودر گردو

عسل گچ پزیان, صدیف آزاد مرد دمیرچی, جواد حصاری, سید هادی پیغمبردوست, محبوب نعمتی, صادق علیجانی, عفت احمدی اقدم
بازدید: 519