مقاله پژوهشی فارسی

بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آب پنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae)

پرنیان پزشكی, عبدالمجید مسکوکی, محمد الهی, سید علی مرتضوی
بازدید: 674

اثر آب ازن دار بر کاهش باکتری های شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سرد کردن

نعیمه کاظمی طاسکوه, محمدجواد وریدی, محمدحسین حداد خداپرست, فریده طباطبایی یزدی
بازدید: 485

بهینه سازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک

مسعود هاشمی شهرکی, امان محمد ضیایی فر, مهدی کاشانی نژاد, محمد قربانی
بازدید: 573

بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آب سیب

ویدا مردانی قهفرخی, مهران اعلمی, سعیده عربشاهی دلویی, علیرضا صادقی ماهونک
بازدید: 580

تولید دوشاب غنی شده با بزرک و بررسی برخی از ویژگی‌های شیمیایی آن

فریبا یاغچی, سیدهادی پیغمبردوست, صدیف آزادمرد دمیرچی, جوارد حصاری, رحیم محمدی وش بگتاش, علی اکبر علیزاده
بازدید: 783

بررسی تغییرات فیزیکو شیمیایی بژی (نوعی کلوچه ی سرخ شده) هنگام سرخ شدن به روش عمیق

آرش قیطران پور, مسعود تقی زاده, حامد مهدویان مهر, محمدرضا عبدالهی مقدم
بازدید: 448

تشخیص مارگارین در کره

رویا فتحی تیل, جواد حصاری, صدیف آزادمرد دمیرچی, محبوب نعمتی, سیدهادی پیغمبردوست, سیدعباس رأفت
بازدید: 996