مقاله پژوهشی فارسی

اثر درجه چرخ کردن بر ویژگی های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ

فاطمه حیدری, محمد جواد وریدی, مهدی وریدی
بازدید: 635

اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج

رضا فرهمندفر, سید علی مرتضوی, فریده طباطبایی یزدی, آرش کوچکی
بازدید: 647

تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریع شده عمر ماندگاری

حامد حسینی, محمد قربانی, علیرضا صادقی ماهونک, یحیی مقصودلو
بازدید: 658

مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتی اکسیدانی برپایه پلی لاکتیک اسید

هادی الماسی, بابک قنبرزاده, جلال دهقان نیا, علی اکبر انتظامی, اصغر خسروشاهی اصل
بازدید: 585