مقاله پژوهشی فارسی

بهینه سازی فرمولاسیون تولید نوشیدنی تخمیری ماست میوه ای با استفاده از روش سطح پاسخ

ام البنین علی زاده گودرزی, مصطفی مظاهری طهرانی, هاشم پورآذرنگ
بازدید: 503

جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی های مورفولوژیکی و مولکولی

محبوبه سرابی جماب, فخری شهیدی, احمدرضا بهرامی, سید علی مرتضوی, محمدرضا نصیری, معصومه مهربان سنگ آتش, مرضیه حسینی نژاد
بازدید: 628

تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی

سحر پاکباطن, مهدی كریمی, امیر حسین الهامی راد, زهرا شیخ الاسلامی
بازدید: 462

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین بیوتیک سویا

عزیز همایونی راد, رضا رضایی مكرم, شراره نوروزی, علیرضا دهناد, علی برخورداری
بازدید: 508

بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک

بهاره مهران, رضا فرهوش, محمد شاهدی, علی شریف
بازدید: 512