مقاله پژوهشی فارسی

بررسی امکان تولید نوشابه چای سبز سرد از برگ چای سبز

(صفحات 1-11) علی نجفی (صفحات 1-11) علی نجفی, رضا شكرانی رضا شكرانی, محمد شاهدی محمد شاهدی, لیلا نوری لیلا نوری
بازدید: 462

کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری

(صفحات 13-22) الهام خانی پور (صفحات 13-22) الهام خانی پور, جواد كرامت جواد كرامت, سیدهاشم حسینی پرور سیدهاشم حسینی پرور, علی معتمدزادگان علی معتمدزادگان, آزاده قربانی آزاده قربانی, سید احمد شهیدی یاساقی سید احمد شهیدی یاساقی
بازدید: 462

اثر اسانس آویشن شیرازی، اسید استیک، دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینیوم تایپ A در محیط براث BHI

(صفحات 23-31) سعید خانزادی (صفحات 23-31) سعید خانزادی, ودود رضویلر ودود رضویلر, افشین آخوندزاده بستی افشین آخوندزاده بستی, عبدالله جمشیدی عبدالله جمشیدی
بازدید: 437

تشخیص خامه‌های رنگ شده به عنوان یکی از تقلب‌های زعفران توسط روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

(صفحات 33-44) بهزاد حقیقی (صفحات 33-44) بهزاد حقیقی, جواد فیضی جواد فیضی, عباس همتی كاخكی عباس همتی كاخكی
بازدید: 505

تأثیر استفاده از میکروفیلتراسیون سرامیکی روی درجه خلوص، کدورت و رنگ شربت نیشکر

(صفحات 45-52) بیوک آقا فرمانی (صفحات 45-52) بیوک آقا فرمانی, محمدحسین حداد خداپرست محمدحسین حداد خداپرست, جواد حصاری جواد حصاری, سعید اهری زاد سعید اهری زاد
بازدید: 442

تلخی زدایی از ضایعات فرآوری لیموترش برای تهیه مارمالاد و نوشیدنی

(صفحات 53-60) مصطفی مظاهری تهرانی (صفحات 53-60) مصطفی مظاهری تهرانی, امیر سالاری امیر سالاری, اکرم حیدری اکرم حیدری
بازدید: 485

بررسی مقایسه‌ای تولید کشمش به وسیله خشک‌‌کن خورشیدی و سایر روش های خشک کردن

(صفحات 61-74) غلامرضا مصباحی (صفحات 61-74) غلامرضا مصباحی, علی زمردیان علی زمردیان, مجتبی داداش زاده مجتبی داداش زاده, عسگر فرحناكی عسگر فرحناكی
بازدید: 503