مقاله پژوهشی فارسی

بررسی مهاجرت ترفتالات از بطری های PET روغن آفتابگردان, تولیدی کارخانه پارس

صفحات 1 - 10 کتایون ابراری صفحات 1 - 10 کتایون ابراری, پروین زندی پروین زندی, مجتبی قدیری مجتبی قدیری, محمد تقی مظلومی محمد تقی مظلومی
بازدید: 568

بررسی اثر افزودن اسیدهای استیک و لاکتیک بر بافت و ساختار میکروسکوپی برنج (رقم دمسیاه) در حین پخت

صفحات 11 - 17 عفت قاسمی صفحات 11 - 17 عفت قاسمی, محمدتقی حامد موسویان محمدتقی حامد موسویان, محمدحسین حداد خداپرست محمدحسین حداد خداپرست
بازدید: 466

مقایسه استفاده از انواع مختلف خمیر ترش در میزان اسید فیتیک نان سنتی ایران(لواش)

صفحات 19 - 31 زهره دیدار صفحات 19 - 31 زهره دیدار, سید مهدی سیدین اردبیلی سید مهدی سیدین اردبیلی, مریم میزانی مریم میزانی, محمدحسین حداد خداپرست محمدحسین حداد خداپرست, علیرضا قائمی علیرضا قائمی
بازدید: 465

تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ‌های گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی

صفحات 33 - 46 اعظم ایوبی صفحات 33 - 46 اعظم ایوبی, محمدباقر حبیبی نجفی محمدباقر حبیبی نجفی, مهدی كریمی مهدی كریمی
بازدید: 510

تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک و بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل

صفحات 47 - 55 محمدعلی غیوراصلی صفحات 47 - 55 محمدعلی غیوراصلی, محمدحسین حداد خداپرست محمدحسین حداد خداپرست, مهدی کریمی مهدی کریمی
بازدید: 528

مقایسه و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تقلبات عسل‌های منطقه شیراز تولید شده در فصول مختلف

صفحات 57 - 69 حمیدرضا قیصری صفحات 57 - 69 حمیدرضا قیصری, امیررضا حمیدیان شیرازی امیررضا حمیدیان شیرازی
بازدید: 493

بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن

صفحات 71 - 79 امیر سالاری صفحات 71 - 79 امیر سالاری, محمدباقر حبیبی نجفی محمدباقر حبیبی نجفی, رضا فرهوش رضا فرهوش, سید حسن مرعشی سید حسن مرعشی
بازدید: 451