مقاله پژوهشی فارسی

استخراج عصاره هسته انگور با سیستم‌های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن

(صفحات 1-10) امیر سالاری (صفحات 1-10) امیر سالاری, محمدباقر حبیبی نجفی محمدباقر حبیبی نجفی, رضا فرهوش رضا فرهوش, سید حسن مرعشی سید حسن مرعشی
بازدید: 547

تأثیر روش بسته بندی و دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی و حسی بیسکویت فشرده

(صفحات 11-20) مهسا ضیابخش دیلمی (صفحات 11-20) مهسا ضیابخش دیلمی, ناصر صداقت ناصر صداقت, فخری شهیدی فخری شهیدی
بازدید: 461

بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی

(صفحات 21-27) مریم علی پور (صفحات 21-27) مریم علی پور, مهدی كاشانی نژاد مهدی كاشانی نژاد, یحیی مقصودلو یحیی مقصودلو, مهدی جعفری مهدی جعفری
بازدید: 567

تولید حشره کش زیستی توسط Bacillus thuringiensis از پساب کارخانه تولید نشاسته

صفحات 28-36) مرضیه موسوی نسب صفحات 28-36) مرضیه موسوی نسب, افسانه دهقان افسانه دهقان
بازدید: 459

امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ مواد غذائی: بررسی تغییرات رنگ خرمای مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی

(صفحات 37-46) حسن افشاری جویباری (صفحات 37-46) حسن افشاری جویباری, عسگر فرحناکی عسگر فرحناکی
بازدید: 462
بازدید: 531

بررسی تصفیه آب حاصل از شستشوی گاز در لاور و پمپ های گاز CO2 کارخانه های قند با استفاده از شیر آهک

(صفحات 57-62) روح الله بهزاد (صفحات 57-62) روح الله بهزاد, خلیل بهزاد خلیل بهزاد, مصطفی مظاهری تهرانی مصطفی مظاهری تهرانی, مصطفی شهیدی نوقابی مصطفی شهیدی نوقابی
بازدید: 461

تعیین پارامترهای رسیدگی هلو با استفاده از امواج فراصوت

(صفحات 63-74) رضا ابوالقاسمی نجف آبادی (صفحات 63-74) رضا ابوالقاسمی نجف آبادی, باقر عمادی باقر عمادی, محمدحسین آق خانی محمدحسین آق خانی, شهرام بیرقی طوسی شهرام بیرقی طوسی
بازدید: 474