مقاله پژوهشی فارسی

بررسی ماندگاری مارگارین مایع در دمای محیط و دمای یخچال

مریم آذری فر مریم آذری فر, محمد حسین حداد خداپرست محمد حسین حداد خداپرست, امیرحسین الهامی راد امیرحسین الهامی راد
بازدید: 498

اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا

مصطفی مظاهری تهرانی مصطفی مظاهری تهرانی, تکتم یاسمینی فریمانی تکتم یاسمینی فریمانی
بازدید: 446

تحلیل تصاویر رقمی مغز نان بربری غنی شده با آرد سویا

فخری شهیدی فخری شهیدی, محبت محبی محبت محبی, احمد احتیاطی احمد احتیاطی
بازدید: 494

بررسی تأثیر بر هم کنش100 Hi-Cap و Tween 80 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکروکپسول تهیه شده از آن

مسعود نجف نجفی مسعود نجف نجفی, سید علی مرتضوی سید علی مرتضوی, رسول کدخدایی رسول کدخدایی, فریده طباطبایی فریده طباطبایی
بازدید: 466

فرمولاسیون لواشک از ضایعات میوه کیوی

اسماعیل زکی پور ملک آبادی اسماعیل زکی پور ملک آبادی, زهره حمیدی اصفهانی زهره حمیدی اصفهانی, سلیمان عباسی سلیمان عباسی
بازدید: 509

بررسی ترکیب وزنی بدن گوسفند و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار

بهاره عمادزاده بهاره عمادزاده, محمد جواد وریدی محمد جواد وریدی, مهدی نصیری محلاتی مهدی نصیری محلاتی
بازدید: 511

بکار گیری شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی میزان چروکیدگی نخود سبز در یک خشک کن بستر سیالی با کمک ماکروویو

لیلا مؤمن زاده لیلا مؤمن زاده, علی زمردیان علی زمردیان, داریوش مولا داریوش مولا
بازدید: 460

ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیک بتاگلوکان استخراج شده از جو بدون پوشینه

سید سهیل امیری عقدایی سید سهیل امیری عقدایی, مهران اعلمی مهران اعلمی, سید مهدی جعفری سید مهدی جعفری, علیرضا صادقی ماهونک علیرضا صادقی ماهونک
بازدید: 538

تأثیر واریته و روش استخراج بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ های زیتون

زهرا رفیعی زهرا رفیعی, سید مهدی جعفری سید مهدی جعفری, مرتضی خمیری مرتضی خمیری, مهران اعلمی مهران اعلمی
بازدید: 640

تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته‌ در دوره‌ی رسیدن انگور سفید بیدانه

علی حسن‌پور علی حسن‌پور, محسن اسمعیلی محسن اسمعیلی, اسعد مدرس مطلق اسعد مدرس مطلق, علاالدین رحمانی‌دیدار علاالدین رحمانی‌دیدار, مقداد نصیری مقداد نصیری
بازدید: 517