مقاله پژوهشی فارسی

بازدید: 449

بررسی ترکیبات شیمیایی ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوبت و نمک بافت آن طی روش‌های نمک‌زنی و خشک کردن

عادله سلیمانی, محمدجواد وریدی, علیرضا صادقی ماهونک, مهدی نصیری محلاتی
بازدید: 480

بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کم‌چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design)

نسرین فرجی, محمد علیزاده خالدآبادی, اصغر خسروشاهی اصل, سهیلا فرجی
بازدید: 534

تعیین طول زنجیره پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زرد باله با آنزیم نیوتراز

بهاره داورنیا, علی معتمد زادگان, غلامحسن اسدی, عبدالمحمد عابدیان, محمود رضا اویسی پور
بازدید: 477

مدلسازی فرآیند سرخ‌کردن سیب‌زمینی جهت تعیین ضرایب انتقال جرم

وحید محمدپور کاریزکی, محمد تقی حامد موسویان
بازدید: 503
بازدید: 501

ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان در نوشابه پرتقالی

زهره کرمی, حبیب الله میرزائی, زهرا امام جمعه, علیرضا صادقی ماهونک, مرتضی خمیری
بازدید: 564